Še 40,00  do brezplačne poštnine!

Hyalofemme vaginalni gel, 30 ml

12,84 

Hyalofemme vaginalni gel je namenjen zdravljenju suhosti nožnice.

Opis

Hyalofemme je brezbarven gel z močnimi vlažilnimi lastnostmi. Vsebuje Hydeal-D, ki je ester hialuronske kisline. Hialuronska kislina je naravna molekula, ki ohranja primerno raven vlažnosti v tkivih in ima odločilno vlogo v procesih obnavljanja tkiv. Pripravek na osnovi Hyadeal-D zagotavlja optimalno stopnjo vezave na sluznico nožnice, podaljšan učinek vlaženja in podpira naravno celjenje drobnih razjed, ki jih povzroči trenje. Formula ne vsebuje parabenov ali drugih konzervansov.

Gel dopolnjuje zdravljenje suhosti nožnice, ki nastane iz različnih razlogov. Uporablja se ga kot pomoč pri naravnem celjenju drobnih razjed na sluznici nožnice.

Pogostost uporabe je odvisna od suhosti sluznice nožnice. Priporočena je ena aplikacija na tri dni v obdobju 30 dni, razen če ni drugače predpisano. Uporabe izdelka ni potrebno prekinjati med menstruacijo.

Dodatne informacije

Pakiranje

30 g

Podrobna sestava

Glavna sestavina: Hydeal-D (ester hialuronske kisline).
Druge sestavine: propilenglikol, metilpropanediol, karbomer, 1,2-heksandiol, kaprilil glikol, natrijev hidroksid, prečiščena voda.

Opozorila:

V primeru vaginalne okužbe se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Izdelek ne vpliva na rezultate ginekoloških težav. Izdelek lahko uporabljate skupaj s kondomi: lubriciran/ne-lubriciran lateks ali poliizopren. Izdelek ni združljiv s kondomi iz poliuretana. Delov aplikatorja ne izpostavljajte razkužilom, ki vsebujejo kvartarne amonijeve soli, kot je na primer benzalkonijev klorid, saj se zaradi njihovega delovanja hialuronska kislina lahko obori. Če je tuba odprta ali poškodovana, izdelka ne uporabljajte. Izdelek je potrebno odstraniti na način, kot ga predpisuje zakonodaja države, v kateri je bil izdelek prodan. Izdelka ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti. Hranite izven dosega in pogleda otrok.

Hranite pri temperaturi pod 30 °C. Ne zamrzujte.

Proizvajalec

Fidia Farmaceutici S.p.A, Italija

Dobavitelj

PROXIMUM je farmacevtsko podjetje, ustanovljeno leta 2009, ki ga vodi skupina strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami v farmacevtski industriji. Ukvarja se z zastopništvom ter registracijo, promocijo, distribucijo in razvojem inovativnih zdravil, medicinskih pripomočkov in prehranskih dopolnil. Njihov cilj je na regionalnih tržiščih ponuditi nove, inovativne izdelke izbranih terapevtskih področij, ki jih razvijajo in proizvajajo vodilne mednarodne farmacevtske družbe, ter tako pripomoči k izboljševanju zdravja ljudi in kakovosti njihovega življenja. Prisotno je na slovenskem, hrvaškem, srbskem in BiH tržišču. Sledi visokim standardom pri trženju, prodaji, skladiščenju in distribuciji in ima od leta 2013 tudi dovoljenje za promet na debelo z zdravili in medicinskimi pripomočki.
PROKSIMUM PHARMA D.O.O.
POT K SEJMIŠČU 26A, 1000 LJUBLJANA
TEL: 01 519 29 22

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Akcija

    Dianatal porodni gel, 6×5 ml

    97,92  88,13 
    Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti