Še 40,00  do brezplačne poštnine!

BioGaia Protectis – okus jagode, 30 žvečljivih tablet

15,46 

Žvečljive tablete BioGaia Protectis z okusom jagode vsebujejo L. reuteri Protectis, patentirano mlečnokislinsko bakterijo, ki je naravno prisotna v človeškem telesu, saj se je med evolucijo prilagodila na življenje v človeškem organizmu.

Opis

Ljudje imamo ponavadi tisoč in eno skrb. Pri mamicah z dojenčkom pa je veliko bolj preprosto: če je dojenček vesel, je mamica srečna. In nedvomno so zadovoljni trebuščki nujen pogoj za vesele dojenčke.

Tri prednosti prehranskega dopolnila z bakterijskimi sevi BioGaia Protectis:

 • Delovanje in varnost sta preizkušeni v številnih kliničnih raziskavah.
 • Proizveden je po načelih dobre proizvodne prakse (ang. GMP).
 • Ima analizne certifikate, ki dokazujejo, da tudi ob koncu roka uporabe število bakterij ustreza deklarirani vrednosti.

Vsak  sev mlečnokislinskih bakterij ima specifične lastnosti. Bakterija L. reuteri Protectis je eden od najbolj raziskanih sevov. S tem patentiranim bakterijskim sevom je bilo izvedenih več kot 140 kliničnih študij pri približno 15.000 posameznikih vseh starosti, rezultati študij o L. reuteri Protectis pa so bili objavljeni v več kot 160 člankih v različnih znanstvenih revijah. L. reuteri se je izkazal kot  varen za uporabo pri otrocih in odraslih pri dopolnjevanju črevesne mikroflore .

Vsi izdelki BioGaia so proizvedeni po načelih dobre proizvodne prakse. Od leta 1996 do danes je bilo uporabljenih že skoraj 1 milijarda dnevnih odmerkov BioGaia® v več kot 100 državah po vsem svetu.

Vsaka proizvodna serija izdelkov BioGaia je sproščena v promet šele takrat, ko opravijo vse analizne teste in izdajo certifikat, ki potrjuje deklarirano vsebnost v izdelku.

V podjetju Ewopharma, ki je zastopnik za izdelke BioGaia v Sloveniji, dodatno redno preverjamo vsebnost izdelkov pri neodvisnem Inštitutu za mlekarstvo in probiotike.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočen odmerek je 1-2 tableti na dan. BioGaia žvečljive tablete lahko jemljete neprekinjeno daljši čas. Proizvod se lahko uporablja med nosečnostjo in dojenjem. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Prekomerno uživanje ima lahko zaradi sladila odvajalni učinek (ksilitol).

Dodatne informacije

Velikost in vrsta pakiranja

Žvečljive tablete, 30 žvečljivih tablet

Vsebnost

Vsebnost:
1 žvečljiva tableta vsebuje najmanj 100 milijonov, 2 žvečljivi tableti pa najmanj 200 milijonov L. reuteri Protectis.
Izdelek ne vsebuje laktoze, glutena in mlečnih beljakovin.

Podrobna sestava

Sestavine:
sredstvo za povečanje prostornine: izomaltoza, sladilo: ksilitol, L. reuteri DSM 17938, palmovo olje, aroma jagode in ojačevalec arome:citronska kislina.

Opozorila

Opozorilo:
Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Primerne so za uporabo pri otrocih starejših od 3 let.

Proizvajalec

Proizvajalec: BioGaia AB, P.O. Box 3242, SE-103 64 Stockholm
Podjetje BioGaia je bilo ustanovljeno leta 1990 in ima sedež v Stockholmu na Švedskem. Trenutno imajo zaposlenih 110 ljudi, izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah sveta. S patentiranim sevom probiotične bakterije L. reuteri Protectis, ki ga vsebujejo vsi izdelki BioGaia na slovenskem trgu, je bilo do leta 2020 (Maj) opravljenih že 152 kliničnih raziskav pri več kot 14.800 ljudeh iz različnih starostnih skupin. Že samo število raziskav dokazuje, da je L. reuteri Protectis izjemno varen in klinično zanimiv sev.

Dobavitelj

Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, e-mail: info@ewopharma.si
Garancija kakovosti:
Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.

Shranjevanje

Shranjujte pri sobni temperaturi (največ 25°C)

Poreklo

Belgija

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Bio-Kult Infantis netArnica.si letak Bio Kult Infantis 1+1 gratis
  Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Bio-Kult Infantis netArnica.si letak BioKult Infantis
  Dodaj v košarico Podrobnosti
Pojdi na vrh