Kdo smo?

Arnika je gorska rastlina, dobro poznana po svojih posebnih zdravilnih učinkih. Zaradi pretirane uporabe, predvsem za zdravljenje poškodb in ran v preteklosti, danes spada med ogrožene rastline. Tako kot arnika, je tudi spletna trgovina netArnica edinstvena in vsestranska. Prizadevamo si omogočati vsem živeti zdravo življenje. Zdravje je najpomembnejši temelj za srečno in uspešno življenje. Zato smo v spletni trgovini netArnica združili nabor kakovostnih izdelkov izbranih proizvajalcev, ki ga z razvojem stroke neprestano širimo. Poleg tega smo dodali številne strokovne članke in nasvete namenjene področju zdravja in spodbujanju dobrega počutja uporabnikov v vseh življenjskih obdobjih.

V spletni trgovini smo izdelke razdelili v različne kategorije. Tako lahko izbirate med široko ponudbo vrhunske dermokozmetike, ki vključuje tudi dekorativno kozmetiko, prehranskimi dopolnili in prehrano oziroma živili za posebne zdravstvene namene, medicinskimi pripomočki, izdelki za nego doječih mamic, dojenčkov in otrok, izdelki za zdravje žensk in nosečnic, biocidi, razkužili, čaji……

Dodana vrednost spletne trgovine, ki jo po svojih najboljših močeh vzdržuje in bogati interdisciplinarni, strokovno usposobljeni tim farmacevtov, kemikov, zdravnikov, mikrobiologov in živilskih tehnologov je tudi svetovanje. Našo dermokozmetiko lahko dodatno spoznate s preizkusom brezplačnih vzorcev ali pa se udeležite ene od predstavitev, ki jih izvajajo naše svetovalke v številnih lekarnah in specializiranih prodajalnah po Sloveniji.

Poleg tega smo naši ponudbi dodali tudi možnost nakupa vrednostnih bonov netArnica, ki so lahko lepo darilo za različne priložnosti.

Upamo, da Vas bomo z izborom izdelkov in pripravljenimi vsebinami navdihnili in spodbudili k sprejemanju bolj zdravih odločitev.

Naj Vam bo nakupovanje v spletni trgovini netArnica v veselje!