Še 40,00  do brezplačne poštnine!

FERTI·LILY skodelica za zanositev

29,34 

Skodelica FERTI·LILY deluje kot zaščitna zibelka za semenčice. Spodbuja potovanje in vstop večje količine semenske tekočine v sluznico materničnega vratu in s tem poveča možnosti, da ena od semenčic doseže vaše jajčece. FERTILILY vam pomaga pri ustvarjanju vašega malega čudeža.

Opis

Skodelica za zanositev FERTI·LILY je preizkušen in odobren medicinski pripomoček, ki so ga razvili strokovnjaki na področju reprodukcije z željo, da pari uresničijo svoje sanje o ustvarjanju družine. Skodelica FERTI·LILY ne bo motila romantike ali spontanosti v odnosu, ker je zasnovana za udobno uporabo po spolnem odnosu. Naše poslanstvo pri FERT·LILY je, da vam z uporabo tega izdelka pomagamo povečati verjetnost zanositve brez oviranja intimnosti.

Skodelica je zasnovana tako, da pripelje čim več semenske tekočine do materničnega vratu, mesta odprtja maternice. Uporaba skodelice FERTI·LILY tako pomaga večjemu številu semenčic, da dosežejo zaščitno okolje sluzi materničnega vratu, ki deluje kot zbiralnik za njihovo podaljšano preživetje.

Uporaba:
Skodelico FERTI·LILY po spolnem odnosu vstavite v nožnico z enostavnim postopkom, ki je podrobno opisan v navodilih za uporabo. Skodelico FERTI·LILY lahko uporabljate od 20 minut do največ 1 ure.

Za več informacij glejte navodila za uporabo.

Podrobna sestava          
100% medicinski silikon

Opozorila          
Uporabljajte v skladu z navodili. Skodelica FERTI·LILY ni kontracepcijsko sredstvo in vas ne bo zaščitila pred spolno prenosljivimi okužbami. Ne uporabljajte skodelice FERTI·LILY, če imate glivično ali  bakterijsko okužbo. Nadaljujte z uporabo, ko se okužba popolnoma pozdravi. Če ste skodelico FERTI·LILY uporabljali med okužbo, je priporočljivo, da jo zamenjate z novo in s tem preprečite ponovno okužbo. Zavrzite v smeti. Ne odplaknite skodelice FERTI·LILY v stranišče. Če opazite kakršnekoli neželene dogodke, prenehajte z uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.

Shranjevanje           
Shranjujte v suhem prostoru. Shranjujte zaščiteno pred sončno svetlobo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Med uporabo shranjujte pri sobni temperaturi.

Dodatne informacije

Pakiranje

1x mehka skodelica za večkratno uporabo

Podrobna sestava

100% medicinski silikon

Opozorila:

Uporabljajte v skladu z navodili. Skodelica FERTI·LILY ni kontracepcijsko sredstvo in vas ne bo zaščitila pred spolno prenosljivimi okužbami. Ne uporabljajte skodelice FERTI·LILY, če imate glivično ali bakterijsko okužbo. Nadaljujte z uporabo, ko se okužba popolnoma pozdravi. Če ste skodelico FERTI·LILY uporabljali med okužbo, je priporočljivo, da jo zamenjate z novo in s tem preprečite ponovno okužbo. Zavrzite v smeti. Ne odplaknite skodelice FERTI·LILY v stranišče. Če opazite kakršnekoli neželene dogodke, prenehajte z uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.

Shranjevanje

Shranjujte v suhem prostoru. Shranjujte zaščiteno pred sončno svetlobo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Med uporabo shranjujte pri sobni temperaturi.

Proizvajalec

RSME – ROSESTA MEDICAL B.V., NIZOZEMSKA

Dobavitelj

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana-Črnuče

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Akcija
  Bio-Kult Migrea netArnica.si letak BioKult MIGREA

  Bio-Kult Migrea, 60 kapsul

  19,77  14,83 
  Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Akcija

  Dianatal porodni gel, 6×5 ml

  97,92  88,13 
  Dodaj v košarico Podrobnosti