Še 40,00  do brezplačne poštnine!

ExAller raztopina proti pršicam, pršilo 75 ml

19,95 

ExAller® je inovativen, popolnoma naraven medicinski pripomoček za odstranjevanje pršic. Znanstveno dokazano omogoča odstranitev 99 % pršic iz vaših vzmetnic ali drugega oblazinjenega pohištva. Klinično dokazano lajša simptome alergijske reakcije na pršice.

Opis

Alergije so bolezni, ki so v svetovnem merilu na četrtem mestu po številu bolnikov, število prizadetih oseb pa vztrajno narašča. V Evropi hišne pršice predstavljajo glavni vir alergij.

ALERGIJE V MODERNEM SVETU PREDSTAVLJAJO VELIKO NADLOGO!

V vaši vzmetnici je lahko do 2 milijona pršic!

Spanje na vzmetnici, v kateri mrgoli pršic, lahko resno vpliva na kakovost življenja in povzroči:
– motnje koncentracije in pozornosti,
– slabo učinkovitost na delu ali v šoli,
– utrujenost in zaspanost,
– motnje razpoloženja,
– slabšo kakovost družinskega življenja.

Za uspešno preprečevanje teh simptomov je bistvenega pomena, da – v primeru resnih alergijskih stanj, vzporedno s simptomatskim zdravljenjem in/ali imunoterapijo z alergeni – poskrbimo za zmanjšanje količine pršic in posledično alergenov v našem domu. To še posebej velja za naše vzmetnice.

V ta namen vam Ewopharma predstavlja medicinski pripomoček ExAller – 100 % naravno mešanico eteričnih olj melise in limonske trave, ki omogoča enostavno in znanstveno dokazano odstranjevanje pršic. Klinično dokazano lajša simptome alergijske reakcije na pršice.

EDINSTVEN IN INOVATIVEN NAČIN DELOVANJA
Raztopina ExAller posnema agregacijske feromone, ki jih pršice uporabljajo za združevanje v skupine. Na ta način privablja pršice in omogoča, da se jih znebimo v treh korakih.

1. korak: Privabite pršice
ExAller raztopino enakomerno razpršite po površini rjuhe ali druge tkanine iz 100 % bombaža, s katero prekrijete posteljnino, vzglavnik, preprogo ali drugo oblazinjeno pohištvo. Priporočen je 1 nanos na vsakih 30 x 30 cm.

2. korak: Počakajte
Rjuho pustite mirovati 1 do 2 uri. Ta čas je potreben, da se več kot 80 % pršic na območju nanosa preseli v rjuho.

3. korak: Odstranite pršice
Odstranite rjuho s pršicami in jo operite v pralnem stroju pri 60 °C. Po prvih treh nanosih vsakokrat posesajte območje nanosa, da odstranite ostanke iztrebkov in delov odmrlih telesc pršic.

Odmerjanje:
Za odstranjevanje pršic: Nanesite 1x na teden prve 3 tedne
Za preprečevanje ponovne naselitve: Nanesite 1x na mesec

REZULTAT – Bistveno olajšanje simptomov alergije na pršice!
Znanstvene in klinične raziskave kažejo, da raztopina ExAller varno in učinkovito odstrani 99 % pršic iz vzmetnice ali drugega oblazinjenega pohištva po treh zaporednih nanosih.

Vabimo vas, da si ogledate video predstavitev: http://y2u.be/bpxG1UVbzmY

 

Dodatne informacije

Velikost in vrsta pakiranja

Pršilo, 75 ml

Podrobna sestava

Raztopina na osnovi naravnih rastlinskih izvlečkov.

Opozorila

Prehranskega dopolnila Lactil ne uporabljajte med nosečnostjo. Izdelka ne dajajte otrokom, mlajšim od 12 let.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Proizvajalec

Proizvajalec: Acar’Up Consumer Health SPRL Clos Chapelle-aux-Champs, 30, 1200 Bruselj, Belgija

Dobavitelj

Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, e-mail: info@ewopharma.si
Garancija kakovosti:
Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.

Shranjevanje

Shranjevanje:
Raztopino ExAller hranite v originalni ovojnini pri temperaturi med 5 °C in 25 °C. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Poreklo

Belgija

Pojdi na vrh