Še 40,00  do brezplačne poštnine!

DEXERYL emolientna krema Pierre Fabre Dermatologie, 250 g

8,39 

DEXERYL zaščitna krema, namenjena blaženju znakov in simptomov suhosti kože (kseroza), še posebej pri raznih kožnih obolenjih (atopični dermatitis, ihtioze)

Opis

Pierre Fabre Dermatologie DEXERYL® emolientna krema je namenjena blaženju znakov in simptomov suhosti kože (kseroza), še posebej pri raznih kožnih obolenjih (kot so atopični dermatitis, ihtioze). Je nemastna in hitro vpojna krema s tremi bistvenimi sestavinami. Beli mehki in tekoči parafin kožo zaščitita pred negativnimi vplivi oklja, glicerin pa spodbuja vlaženje kože.
Ta dva mehanizma skupaj poskrbita, da je koža obnovljena in hidrirana.

DELOVANJE:

DEXERYL® emolientna krema je zasnovana za zdravljenje znakov in simptomov suhosti kože (kseroza). Filmogeni učinek belega mehkega in tekočena parafina fizično zavira izhlapevanje in tako prepreči dehidracijo ( izgubo vode ) ter deluje kot prepreka proti zunanjim poškodbam. Dodatno vlažilno delovanje glicerola pomaga ohranjati ravnovesje vlage v koži. Krema DEXERYL® zaradi svoje zasnove tudi zmanjšuje razdraženost in pomaga pri preprečevanju le-te.

NAČIN UPORABE:

Pierre Fabre Dermatologie DEXERYL® emolientna krema je namenjena le za zunanjo uporabo. Enkrat ali dvakrat na dan nanesite tanko plast izdelka na predel kože, ki potrebuje zdravljenje. Po potrebi lahko kremo nanesete tudi večkrat, a nikoli več kot 6-krat na dan. Po uporabi tubo vedno tesno zaprite.

INDIKACIJE:

Zaščitna krema za zdravljenje znakov in simpotomov suhosti kože (kseroza), še posebej pri raznih kožnih boleznih (na primer atopijskem dermatitisu, ihtiozi).

Dodatne informacije

Pakiranje

250 ml

Kontraindikacije

Pierre Fabre Dermatologie DEXERYL® emolientne krema ne smejo uporabljati ljudje, ki so alergični na katero koli sestavino). Zaradi pomanjkanja ustreznih podatkov izdelka ni priporočljivo uporabljati skupaj z drugimi izdelki. ki se nanašajo za kožo. Če niste prepričani, se posvetujete z zdravnikom. Ne nanašajte na rane in sluznice. Ni za uživanje. Preprečite stik z očmi. Hranite izven dosega otrok.

Možni neželeni učinki

Če menite, da je zaradi uporabe tega izdelka prišlo do resnih neželenih dogodkov o tem obvestite pristojne institucije in proizvajalca.

Shranjevanje

Shranjujte pri temperaturi do 30°C. Ne uporabljajte po datumu izteka roke uporabnosti, ki je naveden na tubi. Porabite v 6 mesecih po odprtju

Sestava

Glicerol, beli mehki parafin, tekoči parafin, glicerol monostearat, stearinska kislina, dimetikom, makrogol 600, trolamin, akrilamid/akriloil dimetil taurat kopolimer, izoheksadekan, polisorbat, pentilen glikol, etilheksil glicerin, karbomer, prečiščena voda.

Proizvajalec

Laboratoires Pierre Fabre je francosko multinacionalno podjetje, ki proizvaja farmacevtske izdelke in dermatološko kozmetiko.
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1962 in je prisotno v več kot 130 državah ter zaposluje več kot 10.000 ljudi.
Poslanstvo podjetja ponazarjajo besede ustanovitelja g. Pierre Fabra: »Zdravila in oskrbo jutrišnjega dne razvijamo z neizčrpnimi viri naše domišljije«.

Dobavitelj

Dobavitelj oz. Pooblaščeni predstavnik proizvajalca: OPH Oktal Pharma d.o.o. Ljubljana je bila ustanovljena leta 2001 kot podružnica hrvaške družbe Oktal Pharma d.o.o., ki je danes eden od vodilni veletrgovcev v zdravstvu v Republiki Hrvaški. Od leta 2007 nastopamo na slovenskem tržišču kot samostojni poslovni subjekt. Poglavitna dejavnost podjetja je zastopstvo nekaterih vodilnih proizvajalcev zdravil, medicinskih pripomočkov, kozmetičnih izdelkov, prehranskih dopolnil in biocidov. Z osredotočenostjo na zagotavljanju najvišjih standardov kakovosti v poslovanju neprekinjeno rastemo in bogatimo svoj portfelj izdelkov.
OPH OKTAL PHARMA D.O.O.
POT K SEJMIŠČU 26A, 1000 LJUBLJANA
TEL: 01 519 29 22

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Akcija
    Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Akcija
    Dodaj v košarico Podrobnosti
Pojdi na vrh