Še 40,00  do brezplačne poštnine!

CERUSTOP olje za uho v pršilu 1+1 gratis

8,56 

Cerustop olje za uho se uporablja za odstranjevanje čezmernega ali zasušenega ušesnega masla in preprečevanje vnetja zunanjega sluhovoda.

Opis

Cerustop olje za uho v pršilu se uporablja za odstranjevanje čezmernega ali zasušenega ušesnega masla (cerumna) in preprečevanje vnetja zunanjega sluhovoda.

Cerustop olje se razprši v zunanji sluhovod. Prodre v ušesno maslo in ga raztopi, da se lažje odstrani. Zasušeno ušesno maslo vpliva na sluh in lahko povzroči vnetje zunanjega sluhovoda. Zato ga je treba redno odstranjevati.

Cerustop olje za uho lahko uporablja tudi zdravnik pred spiranjem ušes. Cerustop je posebej primeren tudi za uporabnike slušnih aparatov.

Cerustop olje za uho  se uporablja brez omejitev v obdobju nosečnosti in dojenja. Primeren je z odrasle in otroke od 3. leta starosti dalje.

Za kaj se uporablja Cerustop

 • za raztapljanje in odstranjevanje čezmernega ali zasušenega ušesnega masla;
 • za preprečevanje vnetja zunanjega sluhovoda;
 • za čiščenje uhljev in zunanjega sluhovoda.

Nasvet za uporabo:

Za odstranitev čezmernega ali zasušenega ušesnega masla vam priporočamo, da razpršite mlačno Cerustop olje za uho v zunanji sluhovod 2-krat do 3-krat (odrasli) oziroma od 1-krat do 2-krat (otroci) na dan. Zamašite uho s koščkom vate, da preprečite iztekanje olja. Vato nežno vstavite v uho, nikoli je na silo ne potiskajte v sluhovod! Po 10 minutah previdno sperite uho s toplo vodo, po možnosti z uporabo nastavka za tuš. Če je ušesno maslo izjemno trdo, postopek ponovite. Za odstranitev ušesnega masla, nečistoč in odmrlih celic kože z zunanjega ušesa nekajkrat razpršite mlačno Cerustop olje za uho v pršilu na košček vate in večkrat zbrišite uho. Nato ga očistite s suho krpico. Priporočamo vam, da po spiranju z vodo uporabite Normison pršilo za uho, ki hitro posušijo zunanji sluhovod in obnovijo naravni kislinski plašč kože.

Dodatne informacije

Pakiranje

10 ml

Podrobna sestava

Trigliceridi kaprilske kisline, tekoči parafin, izostearilni izostearat, mandljevo olje, PEG-40-sorbitan peroleat, BHK/BHT, vitamin E.

Previdnostni ukrepi

Cerustop olja za uho v pršilu ne smete uporabljati

• če ste preobčutljivi (alergični) na katerokoli sestavino Cerustop olja za uho v pršilu,
• če imate vnet sluhovod ali počen bobnič (luknjo v bobniču).

Cerustop olje za uho v pršilu ni zdravilo. Če imate bolečine v ušesu ali izjemno trde čepe ušesnega masla, se posvetujte z zdravnikom. Ne vstavljajte predmetov v sluhovod (npr. bombažnih palčk). Steklenička mora biti vedno dobro zaprta. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Navodila za shranjevanje:
Shranjujte pri temperaturi med 8 °C in 25 °C.
Rok uporabnosti: 36 mesecev.
Ne uporabljajte dlje kot 8 tednov po prvem odprtju.

Proizvajalec

SIGMAPHARM Arzneimittel GmbH, Avstrija

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Normison starejši gospod ki plava cr NORMISON pršilo za uho
  Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Ni na zalogi
  Podrobnosti
Pojdi na vrh