Še 40,00  do brezplačne poštnine!

Blink TotalCare, raztopina za čiščenje

Domov/Vsi izdelki/Blink TotalCare, raztopina za čiščenje

Blink TotalCare, raztopina za čiščenje

7,03 

Blink TotalCare je enostaven in priročen sistem za nego trdih in poltrdih zračno propustnih kontaktnih leč.

Opis

Blink TotalCare je enostaven in priročen sistem za nego trdih in poltrdih zračno propustnih kontaktnih leč. Blink TotalCare je zasnovan tako, da poveča udobje in podaljšuje čas nošenja leč.

Blink TotalCare sistem je sestavljen iz naslednjih komponent:

  • Blink TotalCare dnevna raztopina za čiščenje,
  • Blink TotalCare raztopina za dezinfekcij, shranjevanje in vlaženje,
  • Blink TotalCare tablete za odstranjevanje proteinov.

 

Vsakodnevna nega: Pred uporabo kontaktnih leč vedno dobro umijte in osušite roke.

Čiščenje: Iz očesa ostranite levo lečo in jo položite na dlan. Kapnite 2-3 kapljice dnevne raztopine za čiščenje Blink TotalCare na obe strani leče in s prstom drgnite 15-20 sekund. Nikoli ne drgnite s krožečimi gibi, saj morda robov leče ne boste učinkovito očistili. Obe strani leče izperite z Blink TotalCare raztopino za dezinfekcijo, shranjevanje in vlaženje ali fiziološko raztopino. Lečo položite v levi del posodice (L) in jo zaprite s pokrovčkom. Posodico za leče napolnite z Blink TotalCare raztopino za dezinfekcijo, shranjevanje in vlaženje. Prepričajte se, da je posodica za leče napolnjena do vrha. Postopek ponovite z desno kontaktno lečo.

Dezinfekcija: Da bi zagotovili temeljito dezinfekcijo, naj leči v Blink TotalCare raztopini za dezinfekcijo, shranjevanje in vlaženje ostaneta vsaj 6 ur (čez noč). Dokler leč ne nameravate nositi ju shranjujte v zaprti posodici za leče. Leče izperite z Blink TotalCare raztopino za dezinfekcijo, shranjevanje in vlaženje. vaše leče so zdaj pripravljene za nošenje. Uporabljeno raztopino zavrzite, izperite posodico za leče z Blink TotalCare raztopino za dezinfekcijo, shranjevanje in vlaženje in pustite, da se osuši na zraku.

Shranjevanje: Leče lahko shranjujete do 30 dni v neodprti posodici za leče. Če sta bili leči v posodici dlje časa, ju pred vstavljanjem ponovno razkužite.

Vlaženje: Za vlaženje kontaktnih leč nakapajte 1-2 kapljici Blink TotalCare raztopine za dezinfekcijo, shranjevanje in vlaženje na notranjo površino vsake kontaktne leče, preden jo vstavite.

Odstranjevanje proteinskih oblog: Med normalnim nošenjem se lahko na kontaktnih lečah naberejo proteini iz vaših solz. Zaradi proteinskih oblog so lahko leče neudobne, poslabša pa se lahko tudi vid. Tablete za odstranjevanje proteinov Blink TotalCare ohranjajo lečo v dobrem stanju in omogočajo vsakodnevno dezinfekcijo in odstranjevanje proteinov v enem koraku. O potrebi po odstranjevanju proteinskih oblog vam bo svetoval vaš oftalmolog/optik.

Po čiščenju leč, kot je opisano v postopku vsakodnevnega čiščenja, dodajte eno tableto za odstranjevanje proteinov TotalCare posodici za leče, napolnjeni z Blink TotalCare raztopino za dezinfekcijo, shranjevanje in vlaženje ter jo zaprite. Leče naj se namakajo vsaj 6, a ne dlje kot 12 ur v raztopini, ki vsebuje tableto za odstranjevanje proteinov Blink TotalCare. Po uporabi tablete za odstranjevanje proteinov Blink TotalCare leče vedno temeljito podrgnite in izperite z Blink TotalCare raztopino za dezinfekcijo, shranjevanje in vlaženje, preden jih vstavite. Posodico za leče izperite z Blink TotalCare raztopino za dezinfekcijo, shranjevanje in vlaženje in pustite, da se osuši na zraku.

Dodatne informacije

Pakiranje

2 x 15 ml

Podrobna sestava

Poliksetonijev klorid 0,006 %, lauroil kvarterni protein 0,0085 %, dinatrijev edetat 0,127 %.

Previdnostni ukrepi

Splošna:

Ne uporabljajte izdelkov blink TotalCare, če ste preobčutljivi na katero od sestavin. Tablet ne smete uporabiti, če je poškodovana njihova ovojnina ali če so spremenile izgled. V primeru draženja oči, leče takoj odstranite iz oči, oči dobro sperite s tekočo vodo in se posvetujte z vašim zdravnikom.

Uporaba:

blink TotalCare izdelki niso namenjeni za nego mehkih kontaktnih leč. Vedno uporabite svežo raztopino. Ne uporabljajte blink TotalCare izdelkov po pretečenem roku uporabnosti. blink TotalCare raztopina, v kateri je bila raztopljena blink TotalCare tableta za odstranjevanje proteinov, ne sme priti v kontakt z očmi. V primeru kontakta z očmi, leče takoj odstranite iz očes in oči dobro sperite s tekočo vodo. Z vrhom kapalke se ne dotikajte površin, da ne bi prišlo do kontaminacije. blink TotalCare tablete za odstranjevanje proteinov vedno raztopite samo v blink TotalCare raztopini za shranjevanje. Raztopina je uporabna 60 dni po odprtju.

Shranjevanje:

blink TotalCare izdelke shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem mestu, nedosegljivo otrokom. Po uporabi plastenko takoj dobro zaprite.

Proizvajalec

Johnson & Johnson Vision, Irska

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blink TotalCare, raztopina za čiščenje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti