Še 40,00  do brezplačne poštnine!

Blink Intensive Monodose, kapljice za oči, 20 ampul + DARILO Blink Intensive, 10 ml

11,95 

Blink Intensive Monodose kapljice brez konzervansov, nudijo dolgotrajno olajšanje v primerih razdraženih in/ali suhih oči.

+ DARILO +

Blink Intensive kapljice za oči nudijo dolgotrajno olajšanje v primerih suhih ali utrujenih oči.

Opis

Blink Intensive Monodose kapljice nudijo dolgotrajno olajšanje v primerih suhih ali razdraženih oči. Zasnovane so posebej za zagotavljanje udobja oči, ki so suhe, razdražene ali povzročajo občutek neugodja. Lahko se uporabljajo s kontaktnimi lečami.

Uporaba:
Po potrebi v oko kanite 1 ali 2 kapljici. Nekajkrat pomežiknite, da sperete oko. Uporabljajte po potrebi. Če nosite kontaktne leče, vam jih ni potrebno odstraniti.

Podrobna sestava:
Polietilenglikol 400 (PEG 400) – 0,25 %, natrijev hialuronat – 0,20 %, borova kislina, natrijev borat (dekahidrat), natrijev klorid, kalijev klorid, kalcijev klorid (dihidrat), magnezijev klorid, prečiščena voda.

Previdnostni ukrepi:
Vedno uporabljajte svežo raztopino. Ne uporabljajte, če je odmerni vsebnik poškodovan. Raztopine ne zaužijte. Ne uporabljajte, če ste alergični na katero od sestavin. Da bi preprečili kontaminacijo, se z vrhom vsebnika ne dotikajte nobene površine. Izogibajte se stiku z očmi. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi med 5 °C in 25 °C. Vsebnik in preostalo raztopino zavrzite takoj po uporabi. Možna tveganja, neželeni dogodki ali zapleti, ki so na splošno povezani s kapljicami za oči, so: alergijske reakcije, vnetne reakcije ali okužbe.
Če se težave ne izboljšajo, se posvetujte s svojim okulistom.

Pakiranje:
20 x 0,4 ml

Proizvajalec:
Johnson & Johnson Vision, Irska

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti
Pojdi na vrh