Še 40,00  do brezplačne poštnine!

Blink Intensive kapljice za oči 1+1 gratis

11,95 

Blink Intensive kapljice za oči nudijo dolgotrajno olajšanje v primerih suhih ali utrujenih oči.

Opis

Kapljice za oči

Blink Intensive kapljice za oči 1+1 gratis je akcijska ponudba kapljic za oči do razprodaje zalog.

 

Blink Intensive kapljice za oči 1+1 so namenjene daljšemu lajšanju razdraženih suhih oči, saj se v očesu zadržijo več kot 60 minut.

Namenjene so ljudem, ki imajo zelo suhe oči, se jim oči pretirano solzijo, po laserski korekciji dioptrije in operaciji sive mrene. Kapljice so še posebej primerne za starejše in nosilce kontaktnih leč. Pred uporabo leč ni potrebno odstraniti.

Nasvet za uporabo kapljic za oči:

Po potrebi v oko kanite 1 ali 2 kapljici. Nekajkrat pomežiknite, da sperete oko. Uporabljajte po potrebi. Če nosite kontaktne leče, vam jih ni treba odstraniti.

Dodatne informacije

Pakiranje

10 ml

Podrobna sestava:

Polietilenglikol 400 (PEG 400) – 0,25 %, konzervans OcuPure® (natrijev klorit), natrijev hialuronat – 0,20 %, borova kislina, natrijev borat (dekahidrat), natrijev klorid, kalijev klorid, kalcijev klorid (dihidrat), magnezijev klorid, prečiščena voda.

Previdnostni ukrepi

Ne uporabljajte, če je varnostno tesnilo poškodovano ali manjka. Raztopine ne zaužijte. Ne uporabljajte, če ste alergični na katero od sestavin. Da bi preprečili onesnaženje, se z vrhom plastenke ne dotaknite nobene površine in izogibajte se stiku z očmi. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi med 5 °C in 25 °C. Preostanek raztopine zavrzite 45 dni po odprtju plastenke. Možna tveganja, neželeni učinki ali zapleti, ki so na splošno povezani s kapljicami za oči, so: alergijske reakcije, vnetne reakcije ali okužbe.

Če se težave ne izboljšajo, se posvetujte s svojim oftalmologom.

Proizvajalec:

Johnson & Johnson Vision, Irska

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti
Pojdi na vrh