Še 40,00  do brezplačne poštnine!

Blink Contacts, kapljice za oči, 10 ml 1+1 gratis

10,27 

Blink Contacts kapljice za vlaženje oči blagodejno vplivajo na razdražene oči ter omogočajo udobno nošenje kontaktnih leč.

Opis

Blink Contacts kapljice za oči blagodejno vplivajo na razdražene in suhe oči. Viskoelastična formula poveča stabilnost solznega filma za daljše, bolj udobno nošenje kontaktnih leč. Z uporabo kapljic Blink Contacts zmanjšamo občutek utrujenosti in suhosti v očesu. Kapljice so namenjene nosilcem kontaktnih leč in osebam, ki imajo zmerno suhe oči. Pred uporabo leč ni potrebno odstraniti.

 

Nasvet za uporabo:

Po potrebi kanite v oko 1 do 2 kapljici. Nekajkrat pomežiknite. Kapljice uporabljajte po potrebi. Leč ni potrebno odstraniti. Preden vstavite leči v oko, kanite na leči za dodatno udobje 1-2 kapljici. Kapljice so uporabne pri vseh vrstah kontaktnih leč.

Dodatne informacije

Pakiranje

10 ml

Podrobna sestava

0,15 % natrijev hialuronat, 0,005 % OcuPure™ konzervans, kalcijev klorid (dehidrat), kalijev klorid, natrijev klorid, boratni pufer, magnezijev klorid, prečiščena voda.

Previdnostni ukrepi

Ne uporabljajte, če je zaščitni ovoj pretrgan ali odstranjen. Raztopina ni za uživanje. Raztopine ne uporabljajte, če ste alergični na katero od sestavin. Z vrhom kapalke se ne dotikajte površin, da ne bi prišlo do kontaminacije. Plastenko takoj po uporabi tesno zaprite. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri sobni temperaturi. Leč ne spirajte z navadno vodo. Preostanek raztopine zavrzite 45 dni po odprtju.
Če se težave ne izboljšajo, se posvetujte s svojim oftalmologom.

Proizvajalec

Johnson & Johnson Vision, Irska

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti
Pojdi na vrh