Rok uporabe: 8/2022
Bio-Kult je prehransko dopolnilo s 14 sevi mlečno kislinskih in drugih bakterij.
14,13 € 7,07 €
Na zalogi
Rok uporabe: 8/2022
Bio-Kult je prehransko dopolnilo s 14 sevi mlečno kislinskih in drugih bakterij.
Na zalogi
Vsebuje 14 različnih bakterijskih sevov.
Brez glutena, umetnih barvil, arom in konzervansov.
Primerno za vegetarijance.
Priročno pakiranje po 30 kapsul je še posebno primerno za potovanja.
Odrasli: Vzemite 1-2 kapsuli enkrat do dvakrat na dan s hrano. Bio-Kult kapsulo lahko pogoltnete celo ali pa jo odprete in vsebino stresete v hrano ali pijačo.
Če jemljete antibiotike: Vzemite 4 kapsule dnevno, priporočeno ob različnem času dneva kot antibiotik. Z jemanjem nadaljujte najmanj 2 tedna po tem, ko ste zaključili z jemanjem antibiotikov.
Za potovanja: Z jemanjem Bio-Kult kapsul pričnite 1 teden pred potovanjem. Upoštevajte navodila za uporabo in odmerjanje. Med potovanje jemljite 4 kapsule na dan. Z jemanjem nadaljujte najmanj 1 teden po tem, ko ste prišli s potovanja.
Otroci pod 12 let starosti: Vzemite polovico odmerka za odrasle.
Nosečnice: Bio-Kult je primeren za jemanje med nosečnostjo. Pred jemanjem se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali ginekologom.
Pakiranje | 30 kapsul |
---|---|
Podrobna sestava | Mikrokristalna celuloza (sredstvo za povečanje prostornine), bakterijske kulture (mleko, soja; Lactobacillus casei PXN® 37™, Lactobacillus plantarum PXN® 47™, Lactobacillus rhamnosus PXN® 54™, Bacillus subtilis PXN® 21®, Bifidobacterium bifidum PXN® 23™, Bifidobacterium breve PXN® 25™, Bifidobacterium longum PXN® 30™, Lactobacillus acidophilus PXN® 35™, Lactococcus lactis ssp. lactis PXN® 63™, Streptococcus thermophilus PXN® 66™, Bifidobacterium infantis PXN® 27™, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN® 39™, Lactobacillus helveticus PXN® 45™, Lactobacillus salivarius PXN® 57™), rastlinske kapsule (hidroksipropilmetil celuloza). Koncentracija 2 milijardi mikroorganizmov na kapsulo je zagotovljena do konca roka uporabnosti. |
Opozorila | Sestavine, navedene s krepkim tiskom lahko povzročijo alergijo. Vsebuje sojo in mleko, ki se uporabljata v procesu fermentacije. Vsebnost mleka je tako nizka, da ne vpliva na laktozno intoleranco. |
Proizvajalec | Protexin Lopen Head, Velika Britanija |