Še 40,00  do brezplačne poštnine!

Avène Tolérance CONTROL Pomirjujoča krema za obnovo kože, 40 ml + DARILO Avène Termalna izvirska voda, 50 ml

19,58 

Eau Thermale Avène Tolérance CONTROL Pomirjujoča krema za obnovo kože je namenjena za nego reaktivne, netolerantne in k alergijam nagnjene kože. Primerna je za normalno do mešano kožo.

Opis

POMIRJA
D-SENSINOSE® je inovativna patentirana sestavina, pridobljena iz Avène termalne izvirske vode, ki kožo pomirja in ji povrne udobje. D-SENSINOSE® kožo pomiri že v 30 sekundah. Avène termalna izvirska voda pa dodatno naravno pomirja in mehča kožo. Nega kožo vlaži do 24 ur.

OBNOVI KOŽNO PREGRADO
Zahvaljujoč 100 % biomimetični (koži podobni) formulaciji nega obnovi kožno pregrado v 48 urah ter dolgoročno uravnoteži  in nadzoruje prekomerno reaktivnost kože.

DOBRA TOLERANCA
Nega ima zelo dobro kožno in očesno toleranco. Primerna je  za otroke od 2. leta dalje. Ne vsebuje dišav in konzervansov.

NARAVNI IZVOR
Vsebuje 98 % sestavin naravnega izvora.

STERILNA KOZMETIKA
Proizvedena je s tehnologijo Sterile Cosmetics, zato ne vsebuje konzervanov. Posebno zapiralo omogoča, da ostane krema sterilna tudi po odprtju.

NAČIN UPORABE
Zjutraj in zvečer nanesite na obraz, vrat in predel okoli oči. Izdelka ne izpirajte.

Dodatne informacije

Tuba s sterilno tubo

40 ml

Sestavine

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. ETHYLHEXYL PALMITATE. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. SQUALANE. CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ESTERS. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT FILTRATE. ARGININE. BEESWAX (CERA ALBA). CITRIC ACID. TROMETHAMINE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM.

Dobavitelj

Dobavitelj oz. Pooblaščeni predstavnik proizvajalca: OPH Oktal Pharma d.o.o. Ljubljana je bila ustanovljena leta 2001 kot podružnica hrvaške družbe Oktal Pharma d.o.o., ki je danes eden od vodilni veletrgovcev v zdravstvu v Republiki Hrvaški. Od leta 2007 nastopamo na slovenskem tržišču kot samostojni poslovni subjekt. Poglavitna dejavnost podjetja je zastopstvo nekaterih vodilnih proizvajalcev zdravil, medicinskih pripomočkov, kozmetičnih izdelkov, prehranskih dopolnil in biocidov. Z osredotočenostjo na zagotavljanju najvišjih standardov kakovosti v poslovanju neprekinjeno rastemo in bogatimo svoj portfelj izdelkov.
OPH OKTAL PHARMA D.O.O.
POT K SEJMIŠČU 26A, 1000 LJUBLJANA
TEL: 01 519 29 22

Proizvajalec

Laboratoires Pierre Fabre je francosko multinacionalno podjetje, ki proizvaja farmacevtske izdelke in dermatološko kozmetiko.
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1962 in je prisotno v več kot 130 državah ter zaposluje več kot 10.000 ljudi.
Poslanstvo podjetja ponazarjajo besede ustanovitelja g. Pierre Fabra: »Zdravila in oskrbo jutrišnjega dne razvijamo z neizčrpnimi viri naše domišljije«.

Osrčje dermatološke kozmetike Avène predstavlja Avène termalna izvirska voda, ki se nahaja v vseh izdelkih Avène. Že leta 1743 so odkrili njene pomirjujoče, nedražeče in blagodejno delovanje na kožo in v zdravilišču pri mestecu Avène začeli zdraviti prve bolnike z boleznimi kože. Leta 1871 so v Združenih državah Amerike odkrili blagodejno delovanje Avène termalne izvirske vode in pričeli v Francijo pošiljati bolnike z opeklinami, žrtve velikega požara v Chicagu. Na osnovi več kot 200-letne tradicije je začel leta 1990 delovati Dermatološki laboratorij Avène, del skupine Pierre Fabre Laboratories. Izdelki tega laboratorija so narejeni po strogih farmacevtskih standardih in preizkušeni v številnih kliničnih raziskavah.

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Dodaj v košarico Podrobnosti
Pojdi na vrh