Še 40,00  do brezplačne poštnine!

Akcija: Avène termalna izvirska voda 2x 300 ml

17,02 

Na zalogi

Promocijski paket: Dvojno pakiranje, Avène termalna izvirska voda 2x 300 ml

Občutite pomirjujoče delovanje Avène termalne izvirske vode, ki ščiti vašo kožo.

Avène termalna izvirska voda nastaja z zlitjem podzemnih voda v pogorju Cevennes in po 40-tih letih bistra in čista v bližini mesta Avène izvira iz globin, pri temperaturi 25,6° C.

Na svoji dolgi poti se obogati z elementi v sledeh in s silikati, ki jo naredijo tako nežno za kožo. S svojim blagodejnim delovanjem je vir olajšanja za občutljivo kožo.

Na zalogi

Opis

POMIRJA
Takoj ko začutite, da vaša koža to potrebuje, jo popršite z Avène termalno izvirsko vodo in občutite pomirjujočo mehkobo.

ŠČITI
Hkrati z nežno čistostjo, vam Avène termalna izvirska voda ponuja tudi dolgotrajno zaščito:

• pri suhosti kože,
• pri rdečici na obrazu,
• pri razdraženosti kože,
• pri občutku srbenja,
• pri opeklinah,
• pri pleničnem izpuščaju,
• pri odstranjevanju ličil,
• po britju,
• po epilaciji,
• po dermatoloških tretmajih in kirurških posegih,
• na potovanju.

Dodatne informacije

Sprej

300 ml

Je primerno zame?

Avène termalna voda je še posebej priporočljiva za občutljivo, netolerantno in k alergijam nagnjeno kožo.

Klinični izidi

Izdelek je preizkusilo 100 uporabnikov. Vsi so potrdili delovanje Avène termalne vode.

Aktivne sestavine

AVENE TERMALNA VODA (GAS) : Nitrogen

Proizvajalec

Laboratories Pierre Fabre je francosko multinacionalno podjetje, ki proizvaja farmacevtske izdelke in dermatološko kozmetiko.
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1962 in je prisotno v več kot 130 državah ter zaposluje več kot 10.000 ljudi.
Poslanstvo podjetja ponazarjajo besede ustanovitelja g. Pierre Fabra: »Zdravila in oskrbo jutrišnjega dne razvijamo z neizčrpnimi viri naše domišljije«.

Osrčje dermatološke kozmetike Avène predstavlja Avène termalna izvirska voda, ki se nahaja v vseh izdelkih Avène. Že leta 1743 so odkrili njene pomirjujoče, nedražeče in blagodejno delovanje na kožo in v zdravilišču pri mestecu Avène začeli zdraviti prve bolnike z boleznimi kože. Leta 1871 so v Združenih državah Amerike odkrili blagodejno delovanje Avène termalne izvirske vode in pričeli v Francijo pošiljati bolnike z opeklinami, žrtve velikega požara v Chicagu. Na osnovi več kot 200-letne tradicije je začel leta 1990 delovati Dermatološki laboratorij Avène, del skupine Pierre Fabre Laboratories. Izdelki tega laboratorija so narejeni po strogih farmacevtskih standardih in preizkušeni v številnih kliničnih raziskavah.

Dobavitelj

OPH Oktal Pharma d.o.o. Ljubljana je bila ustanovljena leta 2001 kot podružnica hrvaške družbe Oktal Pharma d.o.o., ki je danes eden od vodilni veletrgovcev v zdravstvu v Republiki Hrvaški. Od leta 2007 nastopamo na slovenskem tržišču kot samostojni poslovni subjekt. Poglavitna dejavnost podjetja je zastopstvo nekaterih vodilnih proizvajalcev zdravil, medicinskih pripomočkov, kozmetičnih izdelkov, prehranskih dopolnil in biocidov. Z osredotočenostjo na zagotavljanju najvišjih standardov kakovosti v poslovanju neprekinjeno rastemo in bogatimo svoj portfelj izdelkov.

OPH OKTAL PHARMA D.O.O.
POT K SEJMIŠČU 26A, 1000 LJUBLJANA
TEL: 01 519 29 22

Pojdi na vrh