GRAZIA BEAUTY AWARDS 2023: Avène je zmagovalec v kar dveh kategorijah!

Grazia Beauty Awards 2023

Prva poletna noč nam je prinesla presenečenje: dve prestižni nagradi Grazia Beauty Awards 2023

Žirantke so izbirale med inovativnimi trendovskimi izdelki, ki na lepotni trg vstopajo leta 2023 oziroma so luč sveta ugledali leta 2022. GRAZIA je izbrala več kot 160 nominiranih produktov, zmagovalec posamezne kategorije pa je samo en. Naloga žirantk zagotovo ni bila lahka, vendar so njihova strokovnost, izkušnje in poznavanje najnovejših lepotnih trendov poskrbeli za premišljen izbor produktov vrhunske kakovosti ter inovativnosti v lepotni industriji. (vir: Grazia.si)

Najprej bi se želeli zahvaliti vsem, ki so glasovali za Avène in tako prispevali k tej dvojni zmagi. Vaša podpora je izjemno pomembna in nas spodbuja k nadaljnjemu ustvarjanju vrhunskih izdelkov za nego kože.

Vaše zaupanje nam daje dodaten zagon in motivacijo za še večje dosežke v prihodnosti. 

Kdo sta zmagovalca … 

KATEGORIJA: NEGA OBRAZA – Hydrance Aqua Gel

Hydrance Aqua Gel je inovativen izdelek, ki nudi globinsko hidracijo kože.  Celovita nega, ki jo je navdihnila azijska ‘beauty rutina’, formulirana na Japonskem in narejena v Franciji. 

Ta lahkotna formula, obogatena z vodo termalnega vrelca Avène, kožo takoj osveži in ji zagotavlja dolgotrajno vlaženje.

Hydrance Aqua Gel je zasnovan za vse tipe kože, še posebej za tiste z občutljivo in dehidrirano kožo. Z redno uporabo tega izdelka boste opazili izboljšanje vlažnosti kože, večjo prožnost in bolj zdrav videz.

Hydrance Aqua-Gel
Hydrance Aqua-Gel: Lahkotna formula, obogatena s termalno vodo Avène, kožo takoj osveži in ji zagotavlja dolgotrajno vlaženje.

KATEGORIJA: NEGA TELESA – Intense Protect SPF50+

Drugi nagrajeni izdelek, Intense Protect SPF50+, je izjemno učinkovita krema za zaščito pred soncem. Vsebuje 4 fotozaščitne filtre, vključno z inovativnim filtrom TriAsorB. Slednji je rezultat raziskav in razvoja Pierre Fabre Laboratories in je biomimetični filter, kar pomeni, da posnema fotozaščitno moč koži lastnega melanina. 

Intense Protect SPF50+
Intense Protect SPF50+ Vsebuje 4 fotozaščitne filtre, vključno z inovativnim filtrom TriAsorB.

Ta visoko zaščitna krema zagotavlja optimalno zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki, hkrati pa vlaži in pomirja kožo.

Intense Protect SPF50+ je vodoodporen izdelek, primeren za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo kožo. Poleg zaščite pred UVA- in UVB-žarki zaščita pokriva tudi koži nevaren del vidnih sončnih žarkov, to je visokoenergijska vidna modra svetloba (ang. HEV Blue Light).

Primeren za dojenčke od 6. meseca dalje, otroke, nosečnice, odrasle, za pooperacijsko zaščito, za zaščito svežih brazgotin in tetovaž. 

Pri Avène verjamemo v moč narave in v vrednost termalne izvirske vode Avène, ki je ključna sestavina naših izdelkov. Zavezanost kakovosti, varnosti in učinkovitosti je temelj našega dela. Vsak izdelek je skrbno razvit in preizkušen, da zagotavlja najboljše rezultate za vašo kožo.

Nagrade Grazia Beauty Awards niso le priznanje za našo blagovno znamko, ampak tudi priložnost za izražanje hvaležnosti do drugih podjetij, ki so prav tako sodelovala v tej kategoriji. 

Še enkrat se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste glasovali za Avène in nam omogočili prejem Grazia Beauty Awards. Obljubljamo, da bomo še naprej ustvarjali vrhunske izdelke za nego kože in se trudili izpolniti vaša pričakovanja. Vaše zadovoljstvo je naša največja nagrada.

Veselimo se prihodnjih izzivov in priložnosti, ki jih prinaša kozmetična industrija. 

Hvala vam za vaše zaupanje in podporo!